Hvem er Brian?

Hvem er jeg?

Indhold:


Brian Kristensen

Kort fortalt

Jeg blev d. 4/6-1988 gift med Anne-Grethe og vi har sammen 4 dejlige børn (2 drenge og 2 piger), så familien betyder rigtig meget for mig, og jeg er meget stolt over at vi har holdt ud i så mange år, det er jo ikke ligefrem standard i dag.

Jeg har altid tegnet meget, men i 2010 begyndte jeg at arbejde med akryl på lærred som en ny linje i min kreative verden.

På grund af positiv feedback på mine værker med Gøg og Gokke, Buster Keaton og andre portrætter begyndte jeg at male portrætter fra foto.

Jeg elsker at arbejde med skygger og arbejder i flere lag.

Autodidakt

Jeg har kun deltaget i få kurser, ellers er jeg autodidakt og startede med at male for min egen skyld.

Min teknik er for det meste således at jeg maler en baggrund med mine bare hænder, altså hælder maling i mine håndflader og tværer det ud på mit lærred indtil det giver den effekt jeg ønsker.

Når det er tørret, stiller jeg en projektor op som lyser billedet på mit lærred, og jeg markerer nu omrids og vigtige detaljer med en oliestift og slukker herefter projektoren igen.

Herefter males resten ud fra foto med pensel og gerne vådt i vådt så der er bløde naturlige overgange i de mørke og lyse sekvenser.

Når jeg er tilfreds lader jeg det hele tørre, og gennemgår herefter detaljerne yderligere for at markere skygger og lign.

Herefter sender jeg et foto til kunden, som nu kan kommentere om der skal gøres mere ved værket eller om det er som aftalt.

Maleriet lakeres til sidst med en speciel akryl lak, som trækker farverne bedre frem, og som bevarer billedet i lang tid.

Kurser?

Som sagt er jeg autodidakt, men derfor vil det ikke sige at jeg ikke har deltaget i kurser.

Jeg har f.eks. deltaget i et super kursus ved Christina Christiansen hvor jeg har lært en hel del om de forskellige teknikker man kan benytte sig af i den verden, og hvis du har lyst til at bevæge dig ind i den fantastiske verden det er at male, så kan jeg varmt anbefale dig at deltage i Christinas grundkursus, det er et online video kursus hvor du lærer en masse teknik og idéer til hvad du kan male.

Se mere på KreativAkrylmaling.dk

Hvorfor male?

Jeg har altid haft en kreativ side, som jeg har brugt i mit arbejde som Software Arkitekt, men på grund af et stort arbejdspres oplevede jeg i 2010 at jeg havde brændt mit lys i begge ender, og jeg måtte helt ned og bide i græsset på grund af stress og dens følgevirkninger.

Jeg begyndte derfor at male som en terapi for mit sind, og jeg kan varmt anbefale denne terapi for andre der har en masse negative tanker der kører i hovedet om at man ikke er god nok.

Stress!

Hvordan mærkede jeg stressens klamme hånd?

Jeg stod en dag på mit arbejde, og rystede men vidste ikke hvorfor, jeg kunne slet ikke samle mig om arbejdet, og min nærmeste kollega sendte mig hjem.

Vi skulle samme lørdag til Sølvbryllup hos nogle kære venner, men jeg havde i løbet af ugen bedt mig fri for at tage med, da jeg ikke følte at jeg kunne være i rum med så mange festglade mennesker, men min kære kone pressede mig selvfølgelig, og jeg ville selvfølgelig gerne prøve om det ikke kunne lykkedes

Hele lørdag formiddag gik jeg som en zombie rundt om vores spisebord, og kunne ikke få ro på min krop, jeg havde det virkelig skidt over at jeg skulle være sammen med andre senere på dagen.

Som tiden nærmede sig, måtte jeg lægge mig, og mine arme gik i krampe, og mine fingre snoede sig i alle retninger, og jeg kunne ikke rette dem ud.

Så begyndte brystsmerterne, og jeg blev virkelig dødsangst. Jeg råbte på min kone: 'Kan du hjertemassage for jeg smutter snart?'

Ambulancen hentede mig, men heldigvis var hjertet ok, det var "bare" et angstanfald jeg havde fået.

Kom videre

Nu begyndte behandling hos psykolog og medicinering imod angst. Men noget der gav mig fred var at male, derved undertrykker jeg de negative tanker som hele tiden kører i hovedet.

En anden vigtig kilde til ro i mit sind er daglig læsning i Bibelen, her finder jeg en masse beroligende tanker som også overbeviser mig om at der findes en skaber som kan trøste mig når jeg har det skidt. Her opbygger jeg en tro om at det hele på et tidspunkt bliver bedre.

Hvorfor skrive her?

Nogen vil måske mene at det ikke er så smart at offentliggøre sin psykiske nedtur på nettet, men da jeg er en hudløs ærlig person og samtidig mener at min historie måske kan hjælpe andre i samme situation vælger jeg at skrive den her.

Hvis du gerne vil høre mere så kontakt mig gerne.

Folkebladet

På et tidspunkt kontaktede en journalist mig, da hun mente min historie var interessant, så jeg kom på forsiden af Horsens Folkeblad, hvis du har lyst til at læse artiklen så kan den læses her.

Portrætter

Efterhånden har jeg fået stor interesse for at male portrætter, og har derfor bygget denne side for at reklamere for dette.

denne side kan du se mere om hvad jeg tilbyder i den retning.

Hvad har jeg ellers gang i?

Jeg har for flere år siden udviklet et udfoldningsprogram som især bruges i isoleringsbranchen til at udfolde bøjninger, t-stykker, diverse overgangsstykker m.m.

Det sælges stadig, og det benyttes til undervisning af nye isolatører.

Programmet kan købes her.

Hvis du gerne vil se mere om hvad jeg har bedrevet, kan du se mere på min LinkedIn profil.