Artmoney

Artmoney - hvad er nu det?

Kort og godt er armoney en slags valuta som kan benyttes i flere og flere butikker.

I skrivende stund svarer en artmoney til præcis 200 kr, og kan til enhver tid benyttes som betaling i de butikker som er registreret hos Artmoney.org.

Artmoney kunstner

Jeg er godkendt Artmoney artist, så hvis du modtager en artmoney med min underskrift og serienummer og som overholder reglerne for artmoney, så har den en værdi på 200 kr. og kan benyttes som betalingsmiddel alle steder hvor der kan handles med artmoney.

Se min profil på Artmoney som verificerer at mine artmoneys er gyldige

Hvad kan de bruges til?

Der er flere og flere steder hvor du kan betale med artmoney, foruden i min butik, så se f.eks. Ibsens hotel, der kan du betale dit ophold med 50% i artmoney.

Hvis du ligger inde med artmoney, så prøv at bruge dem i lokale butikker, hos tandlægen, hos din revisor eller hvor du har lyst. Du kan opleve at artmoney bliver accepteret som valuta, hvor du mindst venter det. Hvor end artmoney sælges holder den altid den samme pris.

Artmoney i udlandet

Hvis du rejser kan du med fordel kontakte en ”artmoney host” hvor man kan overnatte for én artmoney i døgnet!

De 7 regler

Der er 7 regler der skal overholdes for at man kan fremstille artmoney, blandt andet skal en artmoney have en dimension på præcis 12 x 18 cm, og den skal være unik så et foto er ikke i sig selv en artmoney, den skal være færdiggjort med menneskehånd.

Men der er flere regler, man skal f.eks. være godkendt som artmoney kunstner hos Artmoney.org før man kan benytte den som artmoney valuta.

Brug dine artmoney's hos mig

Hos mig kan man betale op til 50% af prisen med artmoney, så har du på et tidspunkt fået artmoney som betaling eller som en gave, kan du her i butikken betale med denne. Kom ind i min butik AtelierShop eller fremsend dine artmoneys og jeg vil fratrække beløbet på din faktura, og kun hæve det endelig beløb fra dit kort når din fortrydelsesperiode på 14 dage er udløbet.

Se min butiks profil på ArtMoney.org

Mød mig desuden på Art2See messen hvor jeg vil udstille Atmoneys sammen med andre kunstnere, se mere her.

Læs meget mere om konceptet på Artmoney.org