Billedkunst

Billedkunst

Billedkunst

Billedkunst

Indrykket: 13-05-2014


Billedkunst

Billedkunst fra den rolige og afdæmpede ende af farveskalaen, med portrætter i den monotone ”stone grey” eller de brunlige nuancer, og et lille tvist af farve.

Billedkundstner Brian Kristensen

Kort fortalt

Hej mit navn er Brian Kristensen, jeg er en billedkunstner fra Danmark og blev født i 1968. Jeg blev i 1988 gift med min dejlige kone og vi har 4 børn sammen.

Depression

I 2010 fik jeg en depression på grund af for meget stress i mit arbejde som software udvikler. Jeg har altid elsket at tegne ansigter med trækul og blyanter, så jeg brugte mine evner på dette område til at male portrætter af de gamle kunstnere som Chaplin osv.

Det var en god terapi for mig at have det som en hobby, men jeg ønskede at gå videre med min kunst.

Jeg arbejder desuden med kunst af ansigtsløse mennesker eller med maske, for at illustrere, hvordan jeg nogle gange føler.

Jeg føler ofte at man må tage en maske på i det daglige, enten for at skjule hvordan man har det, eller for at se ud som andre forventer. I de senere år har jeg haft problemer med at vise mine sande følelser, men nu er jeg ved at lære at tage af masken af og hvile mit ansigt for at helbrede min depression.

Se mere

Hvis dette lyder spændende så vent til du ser mine malerier.

Jeg håber du kan li' dem så meget som jeg gør, alt mit arbejde er malet med lidenskab, og jeg er sikker på du kan mærke det.

    

Billedkunst