Eksempel på et portræt maleri fra foto

Eksempel på et portræt maleri

Eksempel på et portræt maleri

Eksempel på et portræt maleri

Indrykket: 29-10-2014


Dit dilemma

Kender du det at finde den rigtige håndværker, hvordan kan man være sikker på at han er ok? Det problem kender du sikkert, men hvordan finder man ud af hvem der skal male dit næste familieportræt?

Se her et forløb fra en af mine kunder og hør hvad kunden mener om den service jeg giver.

Se eksempel fra en af mine kunder

Lars og Marie sendte mig en bestilling af et portræt malet fra dette foto, da de havde modtaget et gavekort til deres bryllup.

Vi blev enige om farver og stil, og jeg gik igang med værket som aftalt.

Under forløbet sendte jeg flere billeder for at vise hvordan arbejdet skred frem, og for at give Lars og Marie mulighed for at komme med feedback og eventuelle input til ændringer m.m.

Da maleriet var færdig sendte jeg værket til kunden i forsvarlig indpakning, sammen med et garantibevis der gav dem ret til at returnere værket hvis det ikke levede op til deres forventning, eller at få lavet ændringer på udtryk m.m., dette giver jeg til alle kunder der får malet protræt efter foto, fordi der nemt kan være karaktertræk som jeg ikke helt kan fornemme i det tilsendte billede, og det kan være svært at se før man har det hængende på sin egen væg.

Efter 14 dage kontaktede Marie og Lars mig, da der var lidt med udtrykket det gerne ville have ændret, så vi aftalte at de returnerede maleriet, med flere billeder som viser det udtryk de savnede.

Jeg rettede udtrykket efter deres beskrivelse, og returnerede deres maleri og kontaktede Marie og Lars for at sikre mig at udtrykkene nu var som de forventede.

Efterfølgende fik jeg denne udtalelse fra Marie og Lars, som jeg har fået lov at bruge på min side.

Godt samarbejde

5 af 5 stjerner givet af Marie og Lars

Akrylkunst ved Brian Kristensen har ydet en meget professionel service hele vejen gennem processen med at få malet vores billede.

Vi har følt os godt modtaget, kommunikationen foregår hurtigt og er personlig og vi har fået gode råd løbende.

Derudover er vi yderst tilfredse med resultatet som vi har fået til en fair og overkommelig pris.

Så tøv ikke

Som du kan se, så har du fundet den rigtige portrætmaler, som samtidig giver dig en af markedets bedste garantier, så hold dig ikke tilbage hvis du vil forkæle dig selv eller dine nærmeste med flot håndmalet billedkunst fra foto.

Jeg lover dig at du vil blive behandlet som du ikke har prøvet det før.

Årets Kunstner 2014

Som en ekstra bonus kan jeg lige til slut minde dig om at jeg er udnævnt som årets kunstner 2014 af Kunstnergruppen i Løsning.

Eksempel på et portræt maleri