Bedste Tilfredshedsgaranti - 30 dages 100% fortrydelsesret

Bedste Tilfredshedsgaranti

Bedste Tilfredshedsgaranti

Bedste Tilfredshedsgaranti

Indrykket: 30-10-2013


Markedets bedste garanti:

30 dages 100% tilfredshedsgaranti - eller få straks dine penge tilbage!

Tilfredshedsgaranti

100% Tilfreds eller pengene tilbage

       

Når du har køber et maleri hos Art2U / Akrylkunst har du en af markedets bedste tilfredshedsgaranti, fremover følger der et underskrevet dokument med dit køb som garanterer at du:

Har 30 dage til at fortryde dit køb.

Hvis dit værk er en unik bestilling, har du endda 14 dage til uden beregning at få ændret på dit maleri, så længe dette ikke skal ændres til et andet motiv.

Dog betales alle leveringsomkostninger af kunden.

Da kunst er noget der skal opleves, og helst over flere dage, så er denne garanti en af markedets bedste forsikringer og det giver dig mulighed for at se om værket siger dig noget, og om det passer ind i din indretning, hvis du ikke er tilfreds kan du uden problemer returnere værket og få pengene retur.

        

Handmade Art From Denmark

Handmade Art
From Denmark

Alle mine værker er håndmalet
og unik kunst fra Danmark.

               


100% Fortrydelsesret

Egentlig kræver loven ikke at man kan fortryde et køb der omhandler bestillingsarbejde, men jeg stoler på det jeg leverer, og er stolt over den kvalitet der er i mine produkter, så jeg tøver ikke et sekund med at garantere dig 30 dages fortrydelsesret.

   

Du tænker måske, det gælder da ikke hvis kunstneren har brugt flere dage på at male et billede som jeg ikke er tilfreds med?

   

Jo det gør det faktisk!

Jeg har ikke endnu oplevet at fået klager over mit arbejde, men derimod ros, derfor er jeg fuldt ud tryg ved at give denne garanti til dig, og på den måde kan jeg bedre være tilfreds med det jeg leverer.

Bedste Tilfredshedsgaranti