Mænd græder da ikke!

Mænd græder da ikke!

Mænd græder da ikke!

Mænd græder da ikke!

Indrykket: 26-03-2014


Mænd græder da ikke!

De samler deres trished i brystet og putter låg på.
- Hvorfor åbner du ikke bare op, og får det ud?
Mænd MÅ gerne græde!!!!!!

Mange mænd er vokset op med den tanke, at mænd ikke græder, de tager sig bare sammen.

Hmm, hvorfor?

Jeg har personligt ikke grædt siden jeg gik ned med stress i 2011, og tro mig - jeg savner det så inderligt.

Siden jeg kom i behandling for depression, føler jeg at mit bryst er som en spand med et tungt låg, hvor alt min tristhed opsamles. Jeg kan tydelig mærke alt den tristhed, men mit ansigt smiler for at skjule det for andre.

Behandling

Når jeg maler føler jeg dog at jeg får en del forløsning ved at jeg kan male mine følelser ud på et lærred, så det er for mig en terapi, men hvor jeg dog savner at tude det ud.

Lige nu går jeg til behandling hos en akupunktør Inge Eskholm som har Akupunkturgården Haldrup, hun kan give noget der kaldes Nada som er en behandling der gives ved psykiske lidelser og afhængighed.

Det er 2 dage siden jeg fik min første behandling, og jeg kan mærke at der sker noget med min psyke, jeg kan mærke at mine mundvig hænger mere end de plejer, jeg kan mærke at jeg er mere stille / trist, men det tager jeg som et tegn på at den store forløsning er på vej.

Følg med

Men det vil vise sig i løbet af den nærmeste tid, og hvis du vil vide hvordan det går, så følg med i min blog.


Et af mine terapi projekter, Hvorfor skjuler du dit ansigt.

Terapi

Ovenstående billede illustrerer meget godt hvordan jeg får mine følelser ud på et lærred, med dette billede viser jeg at vi tit skjuler vores sande tilstand bag en maske, og i dette tilfælde er der et helt udtryksløst ansigt bag masken. Billedet er sponsoreret til en sag som betyder meget for mig, se mere om det ved at klikke på billedet ovenfor.

Mænd græder da ikke!