Udsmykning af dit kontor med billedkunst fra AtelierShop

Mangler kontoret maleri på vægen?

Mangler kontoret maleri på vægen?

Mangler kontoret maleri på vægen?

Udsmykning af dit kontor.

Der er gode skattefordele for jeres firma ved at købe malerier / billedkunst til jeres kontor, kontakt os for en fremvisning af vores kunst.


Mangler kontoret maleri på vægen?

Mangler du billedkunst / maleri på kontoret?

Vi har et stort udvalg af pæne malerier / billedkunst, der vil passe flot på jeres kontor, kontakt os for at drøfte jeres stil, og en aftale om fremvisning ved jer eller i vores shop i Tørring nær ved Vejle.

Se aktuelle tilbud her

    

        

AtelierShop

   

Kontakt

Kontakt mig pr. email
Ring mig venligst op (Skriv gerne hvornår det er bedst)
Jeg ønsker et uforpligtende tilbud på et maleri
Email: *
Kommentar: *
Navn:
Telefon:
Husk at du altid kan kontakte mig på telefon 71 993 669 for at få personlig hjælp til din bestilling, eller hvis du har spørgsmål.

Mangler dit kontor kunst?

Kunstkøb, gaver og skattefordele

Information om skattefordele på kulturområdet.

Uddrag fra kulturministeriets hjemmeside

Der er gennem tiden indført en række regler og skattefordele, der gør det mere attraktivt for virksomheder at købe kunst samt give pengegaver til kulturinstitioner.

Virksomheder har fået adgang til afskrivning af indkøbte kunstværker. Virksomheder har fået adgang til skattefradrag for pengegaver til offentligt støttede kulturinstitutioner. Alle skatteydere har fået adgang til skattefradrag for gaver til offentligt støttede kulturinstitutioner i form af kunstværker og kultur- eller naturhistoriske genstande.

Kulturministeriet har i samarbejde med SKAT udarbejdet en række pjecer med detaljeret information om de nye skattefordele.

Se mere og hent pjece her.