Sitemap for Akrylkunst.dk

Sitemap for Akrylkunst.dk

UK

Hi my name is Brian Kristensen, i'm an artist from Denmark, and this is my international page. I'm married to my lovely wife for 25 years now. We have 4 kids together. In 2010 i got a depression because of to much stress in my work as a Software developer. I always loved to draw faces with charcoal and pencils, so i used my knowledge in this area to start painting portraits of old artists like Chaplin etc. This was a nice relief for me to have this as an hobby, but i wanted to go further because this helps me and my stress relief. Im also working on art with faceless people or with mask, to illustrate how i sometimes feel. I learned to take on a mask in order to please my friends, colleagues etc. In the past i had problems in showing me true feelings, now i'm learning to take of the mask and rest my empty face in order to heal my depression. If this sounds cool then wait till you see my paintings. I hope you like them as much as i do, all my work is painted with passion and i'm sure you can feel it.

Portrait

Håndmalet portræt maleri fra dit foto, af dine børn eller andre du holder af, f.eks. kæledyr eller et sted du ikke vil glemme. En unik gave ide til den der har alt. Sammensæt efter dine ønsker, behov og pengepung. Betal først 14 dage efter du har godkendt værket, eller betal over flere måneder, du bestemmer.

Galleri

Se mine malerier i dette online show-room, eller besøg mit atelier i Tørring, Bredgade 1

Maleri

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Gavekort

Giv et unikt gavekort, og lad modtageren selv bestemme hvilket værk der passer dem, eller lad vedkommende bestille et unikt værk fra et foto eller lignende. Selvfølgelig gælder den unikke tilfredshedsgaranti også ved køb via gavekort, 100% tilfreds eller pengene tilbage.

Eksempler

Her er et lille udpluk af de portrætter jeg har malet, og det originale foto de er malet efter.

About

Familien betyder rigtig meget for mig. Jeg har altid tegnet meget, men i 2010 begyndte jeg for alvor at arbejde med akryl på lærred som en ny linje i min kreative verden. Jeg elsker at arbejde med skygger og arbejder i flere lag.

Handel

Det er nemt at bestille et håndmalet maleri hos mig, du lægger dit foto her på siden og vælger nemt størrelse og design der passer din pengepung. Du bestemmer selv om billedet skal være af din kæreste, hund børn eller noget helt tredje. Du er med i hele processen og dit maleri er først færdig når du har godkendt det. Herefter har du 14 dage til betaling eller at fortryde dit køb, det er da kundeservice!

Varekurv

Her er de varer du indtil videre har lagt i din varekurv. Hvis du har en rabatkode, kan du tilføje den her og få din rabat med det samme.

Kontakt

Er du i tvivl om noget, så hold dig endelig ikke tilbage for at kontakte mig, det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Produkt Kontakt

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Nyhedsmail

Få 2 gratis gaver ved tilmelding. Gave 1: Gavekort -15% Gave 2: En guide om 9 punkter til hvordan man tegner et ansigt, så er du kommet til det rette sted.

Priser

Denne side viser priserne for malerier fra vort galleri, samt hvad det koster at få håndmalet et unikt portræt fra foto på lærred m.m. Se meget mere i listen som altid er opdateret med de gældende priser og tilbud.

Blog

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Rubiks Terning speed

I mine unge dage kunne jeg selv løse Rubiks terning, men dog ikke i dette tempo, det er virkelig imponerende. Når jeg ser denne video hvor en ung mand bryder verdensrekorden for at løse seks terninger med stigende kompleksitet-2x2, 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 og 7x7-på bare 6 minutter og 23 sekunder, så bliver jeg virkelig imponeret.

Chili Klaus

Som mange andre er jeg helt vild med Klaus Wunderhits og hans chili smagninger, han har citater der kan få smilebåndet frem hos enhver :-)

Foredrag i Kolding

Tak til det søde publikum der var mødt op til mit foredrag ved Refugiet i Kolding. Det var en stor overvindelse for mig...

Foto til tegning

Hvis du har Photoshop min. version 6, så er her en hurtig guide til hvordan du nemt kan transformere et foto om til en tegning. Der er kun få steps, så det er rimelig nemt.

Overføre print til lærred

Jeg ser tit folk der efterlyser den bedste måde at overføre et print til en anden overflade som for eksempel et lærred. Denne korte demonstration giver gode tips til hvordan man overfører et billede til en anden overflade, som f.eks. til et lærred eller en anden overflade med en rillet overflade. I eksemplet her benyttes Golden akryl gel medier.

Fortrydelsesret

Markedets bedste garanti! Hos mig kan du fortryde dit køb hvis du ikke bryder dig om resultatet. 100% tilfreds eller få straks dine penge tilbage!

Galleri

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Rasmus Seebach

Mange elsker Rasmus Seebachs musik uden dog at skilte med det offentligt, men hvorfor dog det, manden laver jo fantastisk musik som behandler mange sider af vores hverdag. Jeg har lige set denne video med titlen: Tusind farver. En skøn tekst som faktisk rører mig en del, da jeg selv i lang tid har kæmpet med et mørkt sind, men som Rasmus synger, er der farver udenfor det fængsel man befinder sig i, og heldigvis er jeg kommet videre. Min datter på 7 skal til sin første koncert i Horsens her til sommer, og hun glæder sig helt vildt. Jeg har på hendes opfordring malet et billede af Rasmus, og jeg håber i syntes om det.

Rigdom - hvad er det

Tankevækkende video, der klart viser at vi tit misforstår hvad rigdom egentlig er. Mener du at rigdom er det samme som mange penge, så se lige denne film, den vil sikkert få dig på andre tanker ;-)

Gavekort

Vi sælger nu også gavekort, så har du svært ved at finde den rigtige gave, så få et gavekort hos os.

Har du en drøm?

En sød dreng stammer sig igennem en enkel sætning: Har du nogensinde haft en drøm om at du kunne gøre alt hvad du ville? Den er bare så sød

Hvorfor købe kunst online

I den seneste rapport fra "Deloitte and ArtTactic" nævnes det at der i de seneste år (i hele verden) er oprettet mere end 300 online kunst forhandlere som sælger kunst direkte via en webshop, det bør jo være gode nyheder for dig som kunstsamler eller kunstkøber. Rapporten konstaterer: "de nye online galleri platforme tilføjer likviditet til kunstmarkedet og vil derved udvide omfanget og dybden af kunstmarkedet, hvilket igen vil forbedre gennemsigtigheden og fremme mere præcise kunst værdiansættelser." Men i virkeligheden er der mange andre fordele. Websteder der sælger kunst online, er ikke behæftet med den fysiske infrastruktur som man ser i det traditionelle galleri eller auktionshus, det gør provisionen lavere, og det betyder at man kan købe kunst meget billigere. Købere kan nemmere opdage ny kunst og potentielt lettere opbygge en hel kollektion af kunst i deres eget hjem, uden absolut at skulle besøge en stor udstilling i et galleri. Samtidig bringer det nemmere kunst og købere sammen, uanset hvor de er i verden, og det er vel ikke nogen dårlig ting.

Mænd græder ikke

Mænd græder da ikke! De samler deres trished i brystet og putter låg på. - Hvorfor åbner du ikke bare op, og får det ud? Mænd MÅ gerne græde!!!!!!

Kundetilfredshed

For mig betyder kundetilfredshed meget! Jeg giver derfor 30 dages returret på alle mine varer, og jeg vil ikke have betaling før du er tilfreds, altså 30 dage efter du har modtaget dine varer. Det er nok en af grundene til at jeg får positiv respons på truspilot.

Portrætmaleri

Hos mig kan du bestille håndmalet portrætmaleri fra dit foto, og dit maleri er ikke færdig før du er tilfreds. Desuden kan du betale med op til 12 måneders kredit.

Fritlægge person i foto

Denne danske videoguide viser dig hvordan du nemt fritlægger en person i PhotoShop. Billedet viser Johanne Schmidt Nielsen som viser sit bidrag til projektet Mal for en sag. I eksemplet her er brugt PhotoShop CC men princippet er meget ens i de seneste versioner af PhotoShop.

Gris vil have kage

Denne video er ret sød, følg den sjove gris i dens bestræbelser for at få fat i en kage. En lidt træls slutning...

Smukt arbejde

Se hvordan "The Poet" af Zimou Tan bliver til, det er virkelig et smukt værk.

Spar penge på rammer

Kunne du tænke dig at spare penge på at lave dine egne rammer med lærred?

Spring 2014

Endelig forår :-) Det fejrer jeg med en lille film. Denne video viser et lille udvalg af mine værker. De er arrangeret i et miljø som gerne skulle give dig en ide om hvordan et maleri fra Akrylkunst vil se ud i din stue. Husk du har ved mig altid 14 dages fuld returret, så du har rig mulighed for at se om værket passer ind i dit hjem. Det kalder jeg Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Første flyvetur

Denne film er virkelig skøn. Se disse 2 bedstemødre flyve for første gang er virkelig skøn underholdning. Jeg gad virkelig godt rejse med de 2 en dag, for de nyder det virkelig.

Anne Juul Christophersen

Jeg er med i en gruppe af kunstnere som er samlet i Annes Atelier som ledes af Anne Juul Christophersen. Jeg er selv meget inspireret af de værker som Anne skaber.

Support

Hjælp en levende kunstner, de døde har ikke brug for det ;-)

Hvem er jeg egentlig

Er jeg kreativ eller er jeg kunstner? En evig debat på nettet prøver at diktere hvem der er kunstnere, hvorfor?

Er det kunst

Debat i radio24syv Jeg deltog d. 23/4-2014 i en debat på Radio24syv sammen med Kunsthistoriker Line Rosenvinge. Debatten var født på grund af en artikel Line skrev om hvem der kan kalde sig kunstner.

Cute Ducklings

Se hvordan en flok ællinger hygger sig med deres egen vandrutsjebane.

Folde boxlagen

Har du prøvet at folde dine elastik boxmadres lagen sammen, og endt op med at lægge dem ind i dit skab som en klump, så se her hvordan du folder dit lagen som en pro.

Unik Barselsgave

Søger du en helt unik dåbsgave til et par nybagte forældre, så få malet et unikt billede med tekst som vil pynte på børneværelset.

Når angst styrer fordomme

Bjørn Ignatius Øckenholts rammer debatten om hvem der er kunstnere lige i øjet.

Johnny Express

Det er 2150 Johnny er en Space Delivery Man, der rejser til forskellige planeter til at levere pakker. Johnny er doven og hans eneste ønske er at sove i sin autopilot rumskib. Når rumskibet ankommer til destinationen, er alt, hvad han har at gøre blot at levere kassen. Men det går aldrig som planlagt. Johnny støder på mærkelige og bizarre planeter som skaber problemer med leveringerne på ruten. Vil han være i stand til at afslutte denne mission uden besvær?

Malerier

Malerier til salg online Søger du malerier til indretning af din nye lejlighed eller dit nye hus, så er du kommet til det rette sted. Hos mig finder du malerier med sjæl og i rolige nuancer. Se den lille film her og se et lille udvalg af mine værker, eller besøg mit online galleri her.

Maleri efter foto

Giv os dit foto og få et unikt maleri. Du bestemmer størrelse og pris. Kom ind i butikken, eller bestil på hjemmesiden.

Maleri Kunst

Mangler du kunst / maleri Så kig dig omkring i mit atelier, eller besøg mit online galleri her. Desuden kan du være heldig at gøre et kup, da jeg lige nu har et par værker på Lauritz.com.

Billedkunst

Billedkunst fra den rolige og afdæmpede ende af farveskalaen, med portrætter i den monotone ”stone grey” eller de brunlige nuancer, og et lille tvist af farve.

Kunstmaler

Billedkunst fra den rolige og afdæmpede ende af farveskalaen, med portrætter i den monotone ”stone grey” eller de brunlige nuancer, og et lille tvist af farve. Hej mit navn er Brian Kristensen, jeg er en billedkunstner fra Danmark og blev født i 1968. Jeg blev i 1988 gift med min dejlige kone og vi har 4 børn sammen. I 2010 fik jeg en depression på grund af for meget stress i mit arbejde som software udvikler. Jeg har altid elsket at tegne ansigter med trækul og blyanter, så jeg brugte mine evner på dette område til at male portrætter af de gamle kunstnere som Chaplin osv.

Dansk Kunst

Billedkunst fra den rolige og afdæmpede ende af farveskalaen, med portrætter i den monotone ”stone grey” eller de brunlige nuancer, og et lille tvist af farve. Hej mit navn er Brian Kristensen, jeg er en billedkunstner fra Danmark og blev født i 1968. Jeg blev i 1988 gift med min dejlige kone og vi har 4 børn sammen. I 2010 fik jeg en depression på grund af for meget stress i mit arbejde som software udvikler. Jeg har altid elsket at tegne ansigter med trækul og blyanter, så jeg brugte mine evner på dette område til at male portrætter af de gamle kunstnere som Chaplin osv.

Indretning af stue

Det jeg kan hjælpe med er malerier som passer til din indretning. Alle mine værker er unik dansk håndmalet kunst som du ikke finder andre steder end hos mig.

Stress depression og angst

Jeg har været rigtig langt nede på grund af angst og depression, men er kommet videre ved hjælp af billedkunsten.

Ghost Chili flok amok

Klaus Wunderhits - eller Chili Klaus, uddeler 1000 stk. ghost chilier til en flok, se her hvad der sker.

Vind et gavekort

Se her og find koden, og vær med i konkurrencen om at vinde et gavekort.

Kunst for alle

Vi maler billedkunst for enhver smag, jeg er sikker på du finder noget du kan lide. Se også hvad vore kunder siger på TrustPilot

Sand ler

Du kender sikkert trylle-dej, men hvorfor ikke prøve sand ler, det kan du selv lave og kun din fantasi sætter grænser for hvad du kan bruge det til. Prøv f.eks. at lave et minde ved at lave et aftryk af dine børns fødder.

Billedkunst er sjovt

Jeg har samlet en lille film der er meget plat, men den viser på Monty Python stil at billedkunst godt kan være sjovt :-)

Levende musik

Den her skal du bare se, det er smuk musik udført i guds egen natur, og det har taget tid at opstille dette store værk.

Lær at male landskab

Denne unge mand på 19 overrasker mig en del med hans færdigheder, se her når han lærer dig at male et smukt landskab med bjerge, træer og flotte træer.

Se mine værker på tv

Kulturkanalen for Kanal Midt Vest har en serie der hedder "Kunst for tiden" hvor jeg også har været gæst. Se her en trailer for denne udsendelse, og følg link for at se hele udsendelsen online.

Karikatur tegning

Jeg er ved at øve mig på at male karikatur. Jeg faldt over denne film der viser meget godt lidt om teknikken.

Portrættens udvikling

Se i denne video hvordan portrætterne har udviklet sig igennem tiden, ret smukt lavet.

Masken er min ven

Jeg bærer ofte maske, hvilket også vises i min kunst. Min billedkunst har en hel del historie når man kigger efter. Jeg har også indspillet et par musik numre der handler om min kunst. F.eks. "Masken er min ven"

Censureret udstilling efterår 2014

Kom til fernisering søndag den 12. oktober kl. 14-16 hvor Årets Kunstværk 2014 vil blive offentliggjort. Sted: Åle Minihal, Pogensvej 5, Åle, 7160 Tørring. Se her lille film fra dagen hvor dommerene udvælger billeder til udstillingen. Jeg var kunstner nr. 85 og fik 2 af mine 5 værker med på udstillingen.

Airbrush Tutorials

Vil du arbejde med Airbrush, kan jeg varmt anbefale at følge med i AirbrushTutor.com de har nogle fantastiske og lærenemme afsnit om emnet.

Portrætmaleri efter model

Jeg nyder at se denne video, der viser en dygtig lærer som underviser i at male portræt efter en model.

iPad painting video

Jeg prøver her for første gang at male med min pegefinger på min iPad i en app der hedder: Procreate. Denne app kan optage processen, og jeg har lavet en video som du kan se her, og følge hver eneste penselstrøg, eller nærmere fingerstrøg :-) Det havde nok været mere præcist med en rigtig stylus med pixelpoint fra Adonit, men nu blev det tegnet med min bare pegefinger, håber du kan li resultatet.

Every Breath you take

Breathe (Music video HD) Lyric: Life isn't measured by the number of breaths you take, but by the number of moments that take your breath away.

Habanero smagning

Mine børn syntes at jeg manglede lidt spænding, så de købte en Habanero og bad mig spise den som Chili Klaus. Se i denne video hvordan det gik :-)

Van Damme Split

Har du set reklame filmen hvor Jean-Claude Van Damme går hel i split eller spagat mellem 2 Volvo lastbiler, ellers se den her.

Tegne på en ipad

Speed drawing. Se denne korte video hvor jeg uden stylus og kun med pegefingeren tegner et æble på en iPad.

Bubber og Chili Klaus

Dette er den bedste chilismagning til dato Bubber smager verdens stærkeste chili hos Chili Klaus. Sikke en smerte han viser :-)

Eksempel portræt maleri fra foto

Kender du det at finde den rigtige håndværker, hvordan kan man være sikker på at han er ok? Det problem kender du sikkert, men hvordan finder man ud af hvem der skal male dit næste familieportræt? Se her et forløb fra en af mine kunder og hør hvad kunden mener om den service jeg giver.

Epic split part 2

Epic split part 2. Har du set Van Dame split, så skal du også se denne her.

Speed Painter

D. Westry er speed painter, og maler et portræt på ingen tid. Publikum tror ikke det bliver til noget, men man ser det først i sidste øjeblik, se det selv.

3 ting du skal vide inden du bestiller dit maleri online

Mange er usikre når det kommer til bestilling af billedkunst på nettet. Jeg kan godt forstå at det giver en usikkerhed hvis man ønsker at få malet sit kære barnebarn på et stort lærred. Det er jo ikke nødvendigvis billigt, og hvis man finder en der maler det billigt, kan man så være sikker på det er ok kvalitet? For at hjælpe dig i dit valg, har jeg samlet de mest nødvendige ting du skal sikre dig når du bestiller kunst online via en webshop eller en kunstners hjemmeside.

Hvor meget koster et portræt maleri?

Det er heldigvis ikke så dyrt som man skulle tro, faktisk kan du få tegnet et portræt i kul til en pris der starter fra 709 kr, og det er jo ikke ret meget når man tager i betragtning hvor lang tid det tager at tegne.

Lou Reed - Perfect day

Når jeg skal male, har jeg altid musik kørende i baggrunden, det giver mig stemning til mit arbejde, og en af dem jeg holder meget af, er Lou Reeds - Perfect Day.

Pop out painting

Kunne være sjovt at lave dette stunt en dag, jeg syntes det er sejt lavet.

Rød Chili sodavand

Så er Klaus Wunderhits igang igen, denne gang fejler den en smule, da hans sodastream maskine laver rigelig brus til sådan en vand, men se selv her.

Karaoke på en tank

Se skjult kamera, hvor en tilfældig kunde tilfældigvis er med på spøgen om at få gratis benzin hvis han vælger at synge Karaoke direkte ved tanken. Super performance, se for dig selv her.

3 årig på trommer

Se denne dreng på 3 af spille trommer til Sweet Child of Mine. Han skal nok blive til noget :-)

Portræt Maleteknik

Jeg blev inspireret af denne film, en dejlig teknik som jeg vil afprøve snart. Læg mærke til hvordan ansigtet tegnes op og bagefter males baggrunden løseligt op, med løbestreger m.m. Herefter males ansigtet i dejlige farver.

Sådan males en drage

Se denne dygtige kunstner male en drage med sin fantastiske teknik.

Mal kat med finger

Kan du male en kat på en iPad? Ja det rimer, men spørgsmålet er reelt nok, denne mand Kyle Lambert viser i denne film at det kan lade sig gøre.

Kit Kat Babies

Har du set de dansende indiske børn der danser når man spiser Kit Kat. Den er ret sød, se den her:

Tegn en hånd

Mange er ikke glad for at tegne hænder, men se denne korte video der viser hvordan du kommer igang.

Water Transfer Printing

Har du set denne film, det er ret sejt at man kan overføre et motiv til hvad som helst via vand. Se i denne video hvordan de bruger Water Transfer Printing til at overføre motiv til fælge og andre bil dele, det er ret sejt.

AterlierShop Stemning og tilbud

Se denne korte film som viser lidt af hvad vi tilbyder, samt stemningsbilleder fra da vores shop åbnede. Vi håber du en dag får tid og lyst til at kigge forbi, husk vi har altid gratis kaffe på kanden, og gode tilbud. Se åbningstiderne her eller kontakt os for uforpligtende fremvisning.

Gamarjobat sjov japansk comedy

De 2 japanere under navnet Gamarjobat er ret sjove, se selv her.

Lucille Marionnette

Ret sjov udgave af Little Richards Lucille her udført af en marionetdukke.

iPad Art Morgan Freeman fingerpaint

Du tror ikke dine egne øjne, men dette billede af Morgan Freeman er malet med finger på en iPad. Kunstneren er Kyle Lambert, og han har lavet en del iPad art bare ved hjælp af fingeren.

A tale of two brains

A tale of two brains. Et eventyr om 2 hjerner. Kender du denne lille film med Mark Gungor, som på en underholdene måde viser hvordan mænds hjerner fungerer meget forskelligt fra kvinders hjerne. Den er utrolig underholdende og viser hvorfor en mand og kvinde tit misforstår hinanden.

Økologi

Er du som jeg en der helst vil have de friske grøntsager, så tror jeg denne lille kortfilm er lige noget for dig. Økologi er en ting, men at købe champignoner på glas istedet for at selv rense og skære dem i skiver syntes jeg er en selvfølge, de smager nu engang bedre. Filmen er egentlig en reklame for et spil, men jeg syntes nu den er flot lavet.

Indretning af kontor

Mangler du ideer til indretning af kontorlokaler, så tjek de kunstværker som vi har i vores shop, vi kan helt sikkert finde en god aftale foruden den skattefordel du får fra det offentlige ved at købe ægte håndmalet dansk billedkunst. Vi ligger i den billige ende, men det betyder ikke at vore værker ikke vil falde i din smag, og hvis du ikke finder det du søger, så kan vi male det maleri du lige ønsker ud fra dit ønske eller billede.

Street art

Du har sikkert før set gadekunstnere som laver smukke håndlavede kunstværker. I New York er der en russisk street artist (gade kunstner) som laver kunst der er brillant, fabelagtigt, fantastisk, fortræffeligt, fremragende og glimrende. Man kan kun blive fascineret når man ser hvordan denne gade kunstner håndterer sine spraydåser. Han fremtyller på næsten igen tid den smukkeste billedkunst som gør enhver billedkunstner (mig inklusiv) missundelig. Se den og bliv overbevist.

Smukkere end du tror

Kvinder er deres egne værste kritiker. Undersøgelser sig er det kun er 4% af kvinder der betragter dem selv som smukke. Dove testede dette ved at lade en tegner der normalt benyttes af politiet til at tegne forbrydere ud fra folks hukommelse til at tegne testpersonerne som de ser sig selv, og herefter tegne testpersonerne som andre ser dem, alt sammen uden at tegneren ser dem han tegner. Resultatet er skræmmende, de billeder som er tegnet ud fra personens egen beskrivelse er mere dyster og tydeligt grimmere end andre ser dem.

Paul Walker Drawing

Smuk realistisk tegning af den nu afdøde Poul Walker skuespiller i f.eks. Fast and Furious. Han døde tragisk nok i et biluheld sammen med en kammerat. Se her hvordan Emancipator tegner Poul i denne film der i speed tempo viser hele processen. Jeg er helt sikker på du vil blive betaget af resultatet.

Intervalstegning

Intervalstegning betyder pausestegning. Man tilbereder et stykke kød i ovnen i intervaller ved at tage stegen ud og lade den hvile, inden den steges videre. Processen gentages flere gange, fx 3 x 15 minutter med 15 minutters hviletid. En kok har sagt at hun bruger Intervalstegning til alt. Men jeg syntes ikke mine popcorn bliver færdige.

Vores Atelier Galleri

Leder du efter et galleri i nærheden af Vejle, Kolding eller Horsens, så kig forbi AtelierShop i Tørring, jeg er sikker på at vi kan finde noget der passer din smag og pengepung. Desuden har vi 14 dages fortrydelsesret, så hvis dit maleri alligevel ikke passer ind i din stue, så kan du returnere det. Det kan man da kalde service...

Italian time donkey

Hvordan kan en italiens bonde der ligger i vejkanten og hviler fortælle tiden så nøjagtigt uden et ur. Se her hvordan, du bliver overrasket :-)

Cute Chicken

Elsker du dyr, så skal du måske ikke se denne film :-) Det er ikke rart hvis man ikke kan finde ro til at læse sin avis fordi konen er bedåret over en sød lille kylling, men det har denne mand en hurtig løsning på. Jeg er sikker på du bliver overrasket ;-)

Et maleri bliver til - video

Se her hvordan mit seneste værk "Kærligheden udholder alt" bliver til. Det er optaget som stopmotion og sat sammen til en kort film. Se billedet her: http://akrylkunst.dk/Galleri?category=86&product=170

Ill get the ice cream

En sød lille kort tegnefilm, originale tittel: Ill get the ice cream. Ret sjov slutning, når moderen kommer tilbage med isen.

Vangelis Beautiful Planet Earth

Hør lidt godt musik imens du bliver vist rundt på vores fantastiske jord. En smuk film ledsaget af musik: 1) Anton Firtich - Rain Over The Ocean ''Cramp Piano Mix'' 2) Vangelis - Pinta, Nina, Santa Maria

Billedkunst på kredit

Hvis du brænder for et af mine værker, eller du har et foto du gerne vil have malet fra, og du står og skal bruge det lige nu, eller du er bange for at andre får købt dit yndlingsværk inden du får næste løn, så fortvivl ikke, du kan nu købe rentefrit med kredit ved hjælp af ViaBill.

Vind

Se her hvordan du kan vinde et maleri, konkurrencen slutter d. 1/2-2014

Garbage - The world is not enough

Officielle video af James Bond tema "The World Is Not Enough". Skrevet af David Arnold, spillet af Garbage. Singlen blev udgivet d. 11 oktober 1999. Video af Philipp Stölzl.

Male fra overhead projektor

Nogle mener det er snyd at bruge en overhead projektor i sit arbejde, men jeg er af den mening at det kan være en stor hjælp når man skal lave sin skitse. Det kan ellers tage lang tid at få proportionerne rigtigt, og man kan spare en del tid, ved at tegne sin skitse op inden man begynder at male. Jeg faldt en film der viser hvordan en anden kunstner bruger projektor i sit arbejde, læg mærke til at han ikke bruger den til at male detaljerne men mere som skitse.

Simons cat

Det er længe siden jeg har set så gennemført enkel og sjov animation som Simon's Cat. Se denne version der hedder "Cat Man Do". Hvis du selv har kat genkender du sikkert nogle træk :-)

Candle Powered Space Heater

Her er et tip til hvordan du for ca. 70 kr. kan bygge din egen "Candle Powered Space Heater" eller på dansk "Sterinlys dreven opvarmer". Et fantastisk mesterværk hvis du følger vejledningen i filmen, og den afgiver mere varme end man lige forestiller sig. Prøv selv, du vil blive overrasket.

Robert Downey Jr sings

Robert Downey Jr. aka. Ironman, synger her "Driven to tears" sammen med Sting, jeg syntes han klarer det ret godt, og giver den hele armen helt frem til den herlige slutning.

Dumme kat :-)

Den kat er da ikke nem at styre, se her hvordan "Simons Cat" ødelægger stuen imens Simon tager sig en lur. Tittel: "Fly Guy"

Mandela drawing

Jeg følger en tysk kunstner Stefan Pabst som jeg syntes laver de smukkeste portrætter jeg længe har set, prøv selv at se hans værk med Mandela her i speed, jeg er sikker på at du vil give mig ret i at det er smukt arbejde.

iDiots

Genial video som har en fed morale. Jeg har intet imod Apples produkter, men der er nok en lille smule sandhed i denne film, og brugernes opførsel er da lige ramt plet :-)

Some study that i used to know

Du kender helt sikker "Somebody That I Used To Know" med Gotye, det var en landeplage for et stykke tid siden, men nu faldt jeg over en parodi som collegehumor har lavet, den er ret sjov og har titlen: "Some Study That I Used To Know"

Laurel and Hardy

Laurel and Hardy eller Gøg og Gokke som de hedder på vore breddegrader, husker jeg fra min barndom som noget af den bedste underholdning. Jeg har selv måttet købe en hel serie med dem, da de desværre ikke sendes så meget mere på Tv. Min passion for Gøg og Gokke er nok grunden til at mange af mine værker er med disse formidable komikere, jeg bliver aldrig træt af deres film. Hvis du har det på samme måde, så nyd denne lille film: "County Hospital" den er bare super klasse.

GoPro Hug a Lion

Har du lyst til at kramme en løve? Du vil sikkert nok tøve en hel del ved dette spørgsmål, men hvis du var Kevin Richardson (aka: "The Lion Whisper" eller på dansk "Løve hviskeren"), så er det en naturlig del af dit liv. Se denne film som egentlig er en reklame for GoPro HERO3+, men den er virkelig et syn værd hvis du holder af dyr. Jeg må indrømme jeg glæder mig til jeg en dag får mulighed for at kramme en løve :-)

Billig maleri

Søger du billig original billedkunst? Så er du kommet til det rigtige sted, for hos os kan du finde håndmalet unik billedkunst til rimelige priser og du kan endda få malet dit eget portræt efter foto. Du vil se at vore priser er konkurrencedygtige, og vi kan endda tilbyde at dele betalingen op over 12 måneder hvis det er en hjælp. Se meget mere på disse sider og læs om dine kreditmuligheder og se det online galleri, eller besøg vores fysiske shop.

Kasse fuld af Penge

Hvad ville du sige til at få denne kasse fuld af penge? Se filmen og bliv overrasket over hvad den egentlig indeholder.

Laurel and Hardy Speed paint

Se denne film der er speedet op i tempo, den viser hvordan jeg maler Gøg og Gokke med akryl på lærred 60 x 80.

Dankort

Fra idag d. 23/1-2014 er det nu også muligt at betale med dankort og e-dankort i vores webshop, eller du kan som altid vælge at betale med 14 dages rentefri kredit eller dele betalingen over 12 måneder. Du kan også betale med kreditkort ved at vælge PayPal når du tjekker ud.

Sam Jinks

Jeg har aldrig set så smukke voksfigurer som dem Sam Jinks laver, prøv at se denne video og bliv overbevist, figurerne er så realistiske at du helt sikkert vil dele min begejstring for denne kunstners værker.

Postcards

Du kan nu også købe vore postkort via Webshoppen, de koster kun 10 kr stykket.

Tegn en haand i 3D

I årtusinder har børn tegnet deres hænder på papir slutresultatet var altid det samme: en kalkun. Men det er slut nu. Med denne video vil du kunne lære dine børn at tegne deres hænder med 3D effekt. Det er så utrolig simpelt! Det kræver kun nogle strategisk placerede skæve linjer, og du er en mester i visuel krumspring. Der er ingen grund til at stoppe her, benyt lejligheden til at krydre dine konference kruseduller med lidt 3D effekt.

The Music Box - Laurel And Hardy

Hvis du vil se en af Gøg og Gokkes klassiker, så skal du se denne video: "The Music Box". Den er så dum at man enten elsker den, eller hader at elske den :-). Ja jeg poster nok en del Gøg og Gokke, men de har betydet meget for mig i min barndom, og gør det stadig i mit kunstneriske liv, da jeg tit bruger dem i mine værker.

Overleve hjerte stop alene

Se her hvordan du bedst overlever et hjertestop hvis du er alene. Dette er vigtig info, del det med dine venner og red liv.

Brændt gummi

Har du benzin i blodet, og elsker du at se bildæk der bliver brændt af i skarpe sving, eller vil du bare se dygtig præcisions kørsel, så lov mig at se dette klip. Hele stykket er optaget med flere GoPro Hero kamera sat op ja selv i motorrummet, så du får set dette mesterværk fra flere vinkler. Men husk nu: Dont try this at home ;-)

Stefan Pabst

Jeg har fået kontakt til en kunstner i tyskland, som laver de smukkeste portrætter i olie på lærred. Jeg kan varmt anbefale dig at følge hans arbejde på YouTube eller på hans egen side. Se her denne lille video der viser hvordan man maler en realistisk øje.

Love in the Time of Advertising

En animeret kærlighedshistorie om en ung mand, der bor inde i et stort reklameskilt og er ansat til at opdatere annoncerne. Han forelsker sig i en dame der bor på tværs af motorvejen, han har kun en måde at få hendes opmærksomhed på, igennem - reklame. Men det har ikke lige den effekt han forventede, men dog med en god slutning (selvfølgelig)

Maleri fra foto

På Akrylkunst.dk kan du bestille håndmalet unik billedkunst fra dit eget foto, det bestilles nemt via hjemmesiden, og du kan hele tiden se prisen, så du ved hvad det vil koste. Du skal selvfølgelig ikke betale før end 14 dage efter din vare er leveret, da du jo i de 14 dage skal se om du er tilfreds med værket, eller om du vil levere det tilbage. Du kan desuden vælge at dele din betaling op i 3, 6 eller 12 måneder.

Whiteboard Animation

Ja nu er jeg også med på bølgen, og har lavet min første lille whiteboard animation som viser lidt om hvad jeg kan tilbyde mine kunder. Hvis du syntes om mit arbejde, så vil jeg være taknemmelig hvis du deler denne video med andre, på den måde støtter du min kunst. På forhånd tak ;-)

Pas din skole

Video - Ikke er for sarte sjæle!! Ja hvis du ikke passer din skolegang så kan det få fatale følger, hvis man skal tro denne video.

Realistisk Spejlæg

Du er sandsynligvis ikke kommer til at øjeblikkeligt at blive så dygtige kunstner som Marcello Barenghi ved blot at se disse vidunderlige timelapses hans fotorealistiske tegninger. Men det er stadig aldeles fængslende at se dem komme til livet, og alle de små detaljer, der gør dem til at se så ægte. Og hvem ved, måske ser nogen bringe noget så prosaisk som en ølflaske eller en tom cookie wrapper til livet væk fra et tomt lærred vil inspirere dig til at forfølge dine kunstneriske drømme. Måske dette er det første skridt for dig at blive den næste Michelangelo. I det mindste, det er en fantastisk måde at spilde en time.

Udspring under vand

Udspring under vandet, kan det overhovedet lade sig gøre? Ja med blylod i bæltet og nogle gode lunger, så kan det faktisk godt lade sig gøre, men det er langt mere skræmmende end man kan forestille sig. Se selv når verdensmester fridykker Guillaume Nery tager springet ved Deans Blue Hole, den dybeste blå hul i verden. Jeg skal ikke prøve, hvad med dig?

Anti mobning

Jeg har altid lært, at hvis man ikke har noget positivt at sige, så lad være. Men se hvad der sker når en nyhedsvært bliver kaldt fed, det er noget vi alle kan lære noget af.

Optisk illusion

Hvad skete der lige her??? Se denne korte video, og se hvordan man nemt bliver snydt optisk. Ret sjovt hvordan vores hjerne opfatter tingene normalt selvom det ser helt forkert ud.

Male natur billede

Har du ikke prøvet at se et smukt landskab som du bare følte du gerne ville forevige i et maleri? Man ønsker at fange følelsen, farverne m.m. . . . MEN, den slags landskaber er ofte så visuelt komplekst, at man ikke kan forestille sig at male alle detaljerne i dem! Det kan virke overvældende, men der er en nem løsning, med en lille smule kreativ og beskæring kan du formidle præcis hvad du ønsker i en langt mere forenklet sammensætning.

Rocketman

Jeg har altid holdt meget af Elton John's Rocketman, og denne blue grass version er heller ikke ringe. Hvad syntes du? Gruppen hedder Iron Horse.

Laurel and Hardy Dancing

Jeg elsker dette klip med Gøg og Gokke (Laurel and Hardy) hvor de danser i filmen Way out West. Dette skønne par har jeg nydt meget som barn og gør det stadig, hvad med dig?

Matrix take the red or blue key

Du kender sikkert filmen Matrix, som har cult status for mange, men denne reklame for Kia er en lidt sej parodi på sekvensen hvor Morpheus stiller spørgsmålet om man vil vælge den røde eller blå "nøgle" :-) Og så laver han lige en gang skønsang (eller mimer til den).

Cool Music Video

Denne musikvideo er enestående for sin rytme og visuelle præsentation, se den selv og bliv overbevist. Gruppen hedder C2C og dette nummer FUYA er fra deres album Tetra.

Bob garn om steg

En venlig sjæl har oversat PSY's "Gangnam style" til dansk, den hedder nu "Garn om steg". Ret sjov oversættelse, nu giver den pludselig mening :-)

Giraffen Marius død

Det er utroligt at en Girafs død skaber så meget omtale. Se denne reportage fra Channel 4 News, hvor chefen for Københavns Zoo Bengt Holst giver en god forklaring på hvorfor de offentlig viser opskæringen af den døde giraf Marius, når de ikke ville vise aflivningen. Jeg syntes hans forklaring er meget enkel og ligetil, og nyhedsværten virker mere irriterende end objektiv. Hvad er din holdning?

The Lego Story

Nu da Lego sender den nye Lego film i biografen, så syntes jeg det er en god ide at se en af deres bedste film. For ca. 1 år siden frembragte de denne animation, som på en hyggelig måde viser Lego's historie, både med de svære og gode tider. Den skal du bare se.

Vandmelon i terninger rekord

Sådan skæres en vandmelon i tern på 21 sekunder. Prøv at gøre det efter, men pas lige på hænderne...

Nick Vujicic

Kender du Nick Vujicic? Han er født uden arme og ben, men hans livssyn er så positiv at det bevæger mange. Her i denne video taler han til børn som ikke bryder sig meget om dem selv, og han får dem til at elske livet ved sin begejstring på trods af hans store handikap.

Kreativitet mode John Cleese

Uddrag fra et foredrag af John Cleese om hvordan man vækker sin kreative side. Ret lærerigt indlæg om hvordan man lukker andet ude for at gå i den kreative tilstand.

Korean Drummer Steals the show

Aldrig har jeg set en trommeslager gå så meget op i musikken, som denne Koreanske trommeslager.

Bubz Paint with me

Har du lyst til at male en skov, så skal du se denne video af Bubz fra Hong Kong. Hun er vist født i Irland, men bor idag i Hong Kong, og viser i denne video hvordan hun bygger en skov op i flere lag. Det er meget inspirerende, og jeg elsker hendes teknik og farvevalg.

Google Translate Disney Song

Hvad sker der når Google Translate oversætter en disney sang, se bare her, det er ret sjovt :-)

Lego Movie Fraklip

Selvom vi godt er klar over at en lego figur ikke har sit eget liv og derfor ikke laver fejl som kan bruges som fraklip, så er det alligvel sjovt når det sker alligevel, se disse fraklip her, de er ret sjove.

Hobbit Flight Instructions

Har du planer om at skal flyve til New Zealand, så er denne "Hobbit safety instructions" måske nødvendig. Den er ret sjov, hvis man ellers kender til dette eventyr.

Safety Instructions 2

Her er en vigtig safety information om hvordan du klarer en nødsituation under flyvning. Det er meget vigtig information, så husk at se det hele :-)

Pigen elsker fart

Se lige denne pige, hun elsker når far kører skat. Hun er bare sød.

Må være grænser

Eller er grænser egentlig nødvendige, se denne Coca Cola reklame der viser hvordan en grænsepatrulje godt i sjældne tilfælde kan se igennem fingre med grænsen :-)

Modvind

Det er bestemt ikke rart at lande et fly i modvind, men det er vel heller ikke rart ikke at lande. Hmm, lande gør man vel altid. Se dette klip, det viser hvor fleksible vingerne er, men hvis du står over for at skal ud at flyve, så lad være med at se den ;-) Vi mennesker kan vel også flyve, vi har bare problemer med at lande :-)

Bas når det er bedst

Hør lige denne israelske bassist ved navn Adam Ben Ezra. Han spiller den smukkeste solo jeg har hørt længe, den er så smuk.

High fashion GoPro Hero3

GoPro har efterhånden lagt en del gode film ud, denne her er med modeller der base jumper i det fineste dress. Det kan man vist kalde High Fashion :-)

Kan din baby svømme

Det er et fantastisk syn at se et lille barn svømme tværs over en pool hvor hun ikke kan bunde. Ikke mindre end fantastisk.

Flappy Bird in a box

Nåååh - gik du glip af din chance for at hente Flappy Bird? Det er okay. Du kan bare lave din egen kasse version af samme spil, det er langt sjovere.

Maler med tungen

Der er en tynd linje mellem at være imponerende og være speciel, men kunstner Ani K rammer vist denne linie. Istedet for at bruge en pensel til at male, bruger Ani K tungen at skabe sin kunst.

De 4 Årstider

Se de fire årstider passere i denne fortryllende stop-motion video. Tiden stopper ikke for nogen. Årstiderne kommer rullende den ene efter den anden. Vejret bekymrer sig ikke om du er kold eller varm eller bare tilpas. Denne nye stop-motion musikvideo Chet Faker's Talk Is Cheap er instrueret af Toby og Pete. Filmen viser alle årstiderne på 3 minutter. Det er fortryllende at se et år visne ned på så kort tid. Nyd det.

Fotorealistiske blyantstegninger

Denne unge kunstner har kun været tegner i tre år - men med en dygtighed som en erfaren kunstner. Marcel Kiss, fra Male Trakany i det østlige Slovakiet, har begejstret sin hjemby med sine fabelagtigt fotorealistiske blyant portrætter af Hollywood skuespillere. Den 22-årige tegner har ikke haft nogen formel kunst uddannelse og begyndte først at tegne i 2010 for at modvirke kedsomhed, men hans skitser af folk som Robert Downey Jr og Christopher Walken giver ham beundrere over hele kloden.

Nye Parkeringsregler

Der er kommet nye parkeringsregler i danmark, så husk lige at tjekke dem - for din egen skyld

Masser af Stunts

En ekstraordinær video med de mest utrolige stunts af forskellig slags.

Male kursus i midtjylland

Kunne du tænke dig at deltage i et kursus her i Jylland? Mille Maj fra Popart-Skolen.dk afholder et MDF kursus. Jeg har spurgt om hun ikke kunne tænke sig at komme til Jylland og afholde hendes populære kursus for os jyder, det vil hun gerne hvis jeg kan skaffe 20 kursister og lokaler.

Pas nu på vor jord

Denne animation viser meget godt hvad der sker når vi mennesker ikke tænker på vores jord, men mere på vores egne behov. MEN hvis vi fortsætter med kun at tænke på vore egne behov, så ender det med at vi ikke selv kan være her, så pas dog på vor jord, vi har fået den, og vi skal passe godt på den.

Støtte til overvægtige børn

Disse 2 billeder er givet til BMI Brikkens indsamling til støtte for børn med problemer med vægten. Du kan senere byde på Lauritz og på den måde støtte projektet. Det er lykkedes Gitte at få andre store kunstnere, som DAD, Mads Langer, Trine Panum, Søs Fenger, Vinnie Who, Charlotte Fich og mange mange andre til at bidrage til dette projekt, så mine billeder får pænt selskab ved udstillingen d. 10/5-2014 samt efterfølgende auktion på Lauritz.com hvor pengene går til BMI Brikkens projekt.

Livlig performance

Jeg tvivler på at du har set en lignende. Gruppen hedder "Future Islands" og de spiller her nummeret "Seasons (Waiting On You)" da de besøgte David Letterman. Læg især mærke til den stil som forsangeren har i denne video. Forsangeren hedder Samuel Herring, og han er berømt for sin optræden, se selv her hvorfor.

iZettle Bon Printer

STAR BONPRINTER TSP 143LAN SORT AUTO SAX Mangler du en bonprinter, så køb denne billige demomodel der passer til iZettle. Den har kun været brugt 1. gang og bliver solgt i original emballage. Normalpris: 2449,- kr. Køb den her for kun 2049,- kr Pris er inklusiv moms

Nordkraftudstillingen

Jeg er kommet igennem til 3. runde af det strenge nåleøje ved censureringen ved den store Nordkraftudstilling i Aalborg.

Årets kunstner 2014 i Hedensted

Det er mig en stor ære at blive udnævnt som årets kunstner i Hedensted / Løsning, og jeg siger mange tak for den ære. Læs artiklen i Horsens folkeblad omkring udstillingen hvor jeg blev kåret som årets kunstner 2014.

Nyheder

Nyheder, artikler og omtale omkring mig som kunstner

Det tavse sprog

Af Kirsten-Marie Hedeland – maj 2013. - Studievært på programmet "Kunst for Tiden", gallerist og skribent ved Kunstavisen Mit daglige arbejde er ikke så synligt, som når jeg står med et færdigt maleri. Når jeg har malet, står jeg med noget, jeg har lavet.

Horsens folkeblad 19/1-2013

Brian Kristensen gik ned med stress, men har malet sig ud af angsten Find på noget at lave, som kan få dig til at tænke på andet end det negative. Sådan lød psykologens råd til Brian Kristensen, da han for to år siden var dybt, dybt nede.

Folder

Hent en gratis folder om min håndmalede kunst, lige til at printe ud og gemme.

Artmoney

Jeg er godkendt Artmoney artist, så hvis du modtager en artmoney med min underskrift og serienummer og som overholder reglerne for artmoney, så kan denne benyttes som betalingsmiddel alle steder hvor der kan handles med artmoney.

Cafetik Refugiet

Tirsdag den 3. september: Billedkunstner Brian Kristensen fortæller om at male sig ud af en depression. Brian udstiller samtidig sine værker i kældergalleriet.

Art2See 2013

Jeg deltager i denne messe ved Odense Congress Center omkring konceptet ArtMoney. Kom forbi og få en snak d. 26/10-2013

GalleriArtExpo

Jeg udstiller til november sammen med 199 andre kunstnere ved Galleri Art Expo ved Hørning Alle 200 kunstnere deltager med 10 værker hver, så der bliver en del kunst for øjet.

En masse nyttige links

En liste med brugbare links om specielt billedkunst.

Datablad

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Nrgi 2013

2. Udstilling sommeren 2013 hos NRGi Kunstforening, Bjerrevej 139, Horsens

Comwell Middelfart

Jeg har fået den store ære at deltage i en udstilling i Middelfart sammen med andre dygtige kunstnere. Udstillingen starter d. 29/6 kl. 16 med en fernisering og kører helt frem til d. 3/8

Kuben

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Nrgi 2012

Udstilling sommeren 2012 hos NRGi Kunstforening, Bjerrevej 139, Horsens

Sett N' Style

Fast udstilling hos Sett N' Style Siden august 2012 har jeg haft en løbende udstilling hos Sett N' Style

TrustPilot

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

SponsorCar

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

rss

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

AtelierShop Tørring

Min datter og jeg vil fra d. 1/10 leje lokaler i Tørring til en fast udstilling, så kom endelig forbi og se værkerne ved selvsyn.

AtelierShop fernisering

Kathrine Frankfurth og jeg holder fernisering i vore nye udstillingslokaler i Tørring

Horsens Folkeblad Ny AtelierShop 27/10 2013

Brian Kristensen og Kathrine Elnegaard Frankfurth åbner atelier i tidligere solarium. Horsens folkeblad d. 27/9-2013

BMI Brikken

Ja den er skam god nok, jeg skal udstille et par af mine værker sammen med Kato, DAD, Vinnie Who, Mads Langer, Søs Fenger, Trine Panum, Jan Monrad, Erik Clausen, Fede Finn & Funny Boyz, Søren Kragh-Jacobsen, Sussi & Leo, Charlotte Fich, Mariane Flormann, Peter Gade, Rikke Skou, Michel Nykjær, Rikke Schmidt, Lene Espersen, Johanne Schmidt-Nielsen, Bertel Haarder, Karen Ellemann, Marianne Jelved, Pia Kjærsgaard, Astrid Krag, Carna Camacho, og John Boston Pedersen.

Tørring Folkeblad 25-3-2014

Brian maler for en sag TØRRING - Den lokale billedkunstner Brian Kristensen deltager i foråret i et projekt, som kaldes ”Mal for en sag”. Foreningen bag er BMI Brikken, som er en landsdækkende forening for overvægtige og tidligere overvægtige, og den har fået masser af kunstnere til at deltage i projektet.

Udsalg i hele november

I hele november 2013 vil vi i vores fysiske shop i Tørring give 10% rabat på alle vore udstillede værker. Dette gælder kun udstillede værker i vores shop i Tørring.

Rabat resten af året

Du har måske set at vi har 10% rabat på alle de udstillede værker i vores butik, samt på gavekort, dette tilbud fortsætter resten af året.

Rentefri Betalingsmuligheder

Nye gebyr og rentefrie muligheder når du vælger at dele betalingen over flere gange, eller vælger at betale når det passer dig bedst.

Comwell Middelfart 2014

Kom til fællesudstilling ved Comwell i Middelfart og se den store udstilling af værker med tema: Nostalgi Fra: 5/7 til 25/7-2014

Udsmykning af kontor

Der er gode skattefordele for dit firma ved at købe billedkunst / maleri til jeres kontor, kontakt os for en fremvisning af vores kunst.

Augustenborg sygehus

Kunstforeningen Kasper på Augustenborg sygehus, har bedt mig udstille i deres psykiatriske afdeling. Udstillingen vil vare i hele August 2014

30 dages fortrydelsesret

Markedets bedste tilfredshedsgaranti, er du ikke tilfreds får du dine penge retur.

AtelierShop lukker

Hej kære kunder, jeg har nu prøvet at have butikken i Bredgade 1, Tørring i nogle måneder, men udgifterne ved at drive lokalerne har været højrere end indtægterne, så jeg vælger at lukke butikken igen, og flytte mit atelier tilbage til min private adresse. Så lige nu holder jeg Lukke / Flytte udsalg med -10%

Bliv sponsor for en kunstner

Hvorfor støtte en kunstner? Det er ikke nemt at være kunstner i dag, det er praktisk talt umuligt at leve af at være kunstner, med mindre man er død eller har fået et gyldent stempel af en kunstanmelder. Jeg mener dog alligevel at der findes mange dygtige kunstnere som bare ikke har midler til at promovere sin kunst, og derfor aldrig får det gyldne stempel.

Med i tv program

Jeg har været til optagelse til 2 x 30 min program om min kunst, du kan se det på tv, og her på nettet.

Mal for en sag

Jeg udstiller sammen med DAD, Mads Langer, Trine Panum, Søs Fenger, Vinnie Who, Charlotte Fich og mange mange andre for at støtte BMI Brikkens projekt der støtter overvægtige børn og deres forældre. Se billederne ved udstillingen d. 10/5-2014 samt efterfølgende auktion på Lauritz.com hvor pengene går til BMI Gruppens projekt.

Årets kunstner 2014

Det er mig en stor ære at blive udnævnt som årets kunstner i Hedensted / Løsning, og jeg siger mange tak for den ære. Læs artiklen i Horsens folkeblad omkring udstillingen hvor jeg blev kåret som årets kunstner 2014.

MaleProcess

Se hvordan et maleri bliver til hos mig

Artmoney

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Kalender

Se her hvor jeg udstiller eller andre begivenheder der kunne være interessante for kunstelskere.

Kuben

Jeg har plads på gågaden i Horsens fra d. 9-12 maj, kom og se mig male og hør hvordan jeg bruger det som terapi imod stress.

Video - bestille portræt

Så nemt bestiller du et håndmalet portræt, der er kun få steps, se denne video og føl dig tryk ved at bestille.

Pressemateriale

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

rss

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Search

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.

Sitemap.xml

Håndmalet kunst på lærred. Send et billede og bestil et portrætmaleri af dine børn, kæledyr eller den du elsker og betal 14 dage efter modtagelsen.